Best Advisor - om oss

Best Advisor er et komplett konsulenthus som gjennom prosesser og løsninger bringer merverdi gjennom et helhetlig syn på din virksomhet.

Bedriftsrådgivning

Startup: Du er en gründer med en perfekt idé du ønsker å ta ut i markedet og trenger hjelp til profesjonalisering og videre drift.

Prosjekt: Du har en etablert virksomhet, men ønsker å ta nye posisjoner i markedet enten ved å lansere et nytt produkt eller en ny tjeneste.

Utvide virksomheten: Du ønsker å ekspandere, men har mer enn nok med drift av eksisterende virksomhet og mangler planverk og ressurser til gjennomføring. 

Utfordringen er ofte oppstart, styring og kontroll, økonomi, struktur og/eller markedsføring. Du sliter med å få tak på egen virksomhet og skulle gjerne viet mer tid på kunder og leveranse. Ditt styre føler at de ikke får svar på sine spørsmål og du sliter med å levere.

Best Advisor er løsningen for å få selskapet videre – rett og slett få rett kurs.

Profesjonalisering

Best Advisor profesjonaliserer selskaper i alle ledd:

  • Små og mellomstore virksomheter i en oppstarts- eller utviklingsfase med behov for styring og kontroll.
  • Strategi- eller virksomhetsutfordringer.
  • PR, salg- og markedsplaner.
  • Profesjonalisering av prosesser og prosedyrer for intern kontroll.

 

Andre tjenester

Vi tilbyr en komplett pakke for din virksomhet gjennom våre dyktige samarbeidspartnere og tjenesteleverandører:
Profilering, reklame, revisjonstjenester, finansieringstjenester, støtteordninger, bemanning, IT/system, advokattjenester, web, hjemmesider, design, content og foto/video.

Vår ekspertise: Retail, bank, finans, industri, landbruk, media, bil, båt, mobilitet, forbrukerinnsikt, content, foto og video.

Partnere: Bent A. Fossum og Espen Stensrud